Cég adatainak megtekintése

Belépés a B2B rendszerbe

Email Jelszó
Beküldendő ajánlatok szerkesztése. Csak regisztrált partnereink részére

 Gábor Sándor faárukészítő (Magyarkeszi)

Cím: Tolna megye
7098 Magyarkeszi, Széchenyi utca 17.
Telefon(ok): 06-74/478-162, 06-20/363-5863
Fax:
Web:
E-mail: gsgm@freemail.hu
Tevékenységek
faipar, fűrészipar, alapanyag
Cégbemutató
Vállalkozásunk 1989-ben jött létre. Széles termék választékunknak köszönhetően gyors növekedésnek indult. Termékeink köre folyamatosan bővül, a szélezett és szélezetlen fűrészárutól a késztermékekig mi magunk állítunk elő mindent. Akác fűrészáru gyártásában az évek során felhalmozódott tudás, és szakmai ismeretek birtokában igyekszünk minél magasabb színvonalon kiszolgálni megrendelőink igényeit. A piac által igényelt legtöbb egyedi fatermék előállítását vállaljuk. Ide tartoznak a kerítéselemek, teraszburkolók, kertépítési, kerti garnitúrák, játszóterek faszerkezet elemei, valamint a mezőgazdaság számára simítók, karámelemek, fűrészelt oszlopok és karók gyártása is. Továbbá egyedi fa csomagoló anyagok (ládák, raklapok) gyártását is vállaljuk. Ezen kívül foglalkozunk egyedi megrendelésre konyhabútorok gyártásával és ingatlan értékbecslést is készítünk.
Telephelyek
7098 Magyarkeszi, Széchenyi utca 17.
Minősítés
Márkák


Az internet-telefonkonyv.hu –t kizárólag az Online Kereső Cégcsoport Kft. üzemelteti. Számlaszámunk: Otp Bank 11714006-20446978

Az Internet-Telefonkönyv.hu semmilyen kapcsolatban nem áll a Magyar Telefonkönyvkiadó Társaság által működtetett Aranyoldalak, Online telefonkönyv, Telefonkönyv, Üzleti telefonkönyv elnevezésű weboldalakkal és azok szolgáltatásaival sem.