Cég adatainak megtekintése

Belépés a B2B rendszerbe

Email Jelszó
Beküldendő ajánlatok szerkesztése. Csak regisztrált partnereink részére

 Lan-Gusta Kereskedelmi Kft. (Budapest)

Cím: Pest megye
1158 Budapest, Késmárk u. 8.
Telefon(ok): 1/418-0003, 30/950-4495, 30/241-2664
Fax: 1/418-0621
Web: www.lan-gusta.hu
E-mail: thaovera@lan-gusta.hu
Tevékenységek
édesipar, édesség, édességek, chips, instant tea, kávék, üdítőitalok
Cégbemutató
RENDEZVÉNYEK SZÁMÁRA KEDVEZŐ ÁRON
Azon cégek részére,akik rendezvénytermet keresnek és még nem tudják, hogy hol legyen a csapatépítő tréning, a szervezetfejlesztési gyűlés vagy éppen az ügyfelekkel való viszony javítására alkalmas színhely, ajánljuk konferenciatermünket, amely a
teraszra nyílik. Meetingek, szemináriumok, tréningek, továbbképzések, üzleti tárgyalások, céges rendezvények, értekezletek, árubemutatók, és állófogadások lebonyolítására kiválóan alkalmas.
Kedves ügyfeleink élvezhetik a konferenciateremből megközelíthető teraszt és kertet, melyet igény esetén szintén kialakíthatunk az események helyszínének.

TECHNIKAI ESZKÖZÖK :
Projektor, Dvd lejátszó, Vetítő vászon, Karaoke ( hétfőn és szerda napján 12 órától 20 óráig INGYENES ), Bekészítés

Szeretettel várunk kedves vendégeket!
ÉDENKERT- ÉTTEREM
1161 Rákóczi út 162
Cégünk 1992-ben alakult, székhelyünk a XV. kerületi Radda Barnen úton volt. 1992-től 1993-ig az Újpesti Piacon, 1993-tól 2003-ig a Shanghai Piacon üzemeltünk - ekkor már a Cappuccino La Festa partnereként, sok kis- és nagykereskedőnek szállítva.
1998 óta Lan-Gusta Kft. néven működünk. Az 1999-es esztendőt ismét egy új raktárban köszöntöttük, 2003. III. 07-én pedig jelenlegi helyünkre költöztünk saját tulajdonú raktárunkba, a raktározási és értékesítési körülmények uniós normatíváinak megvalósítása céljából.
Cégünk megalapítása óta folyamatosan fejlődik, ez köszönhető a tulajdonosi háttér előremutató, vásárlóbarát üzletpolitikájának a beszállítókkal.

Az Édenkert abból az egyetlen célból épül fel, hogy nem csak kiszolgáljuk a Magyarországon élő honfitársainkat, hanem az összes külföldi, különösen a Drága Magyar barátokat. Vietnami barátok számára az Édenkert olyan hely, ahol az otthoni hangulat hiányérzetét tudják enyhíteni minden nehéz munkanap után. A külföldi, különösen a magyar látogatók számára az Édenkert érkezésével egy csésze tea mellett alkalma nyílik, hogy megismerkedjen a hazám kultúrájával a képek, filmek és különleges zene segítségével hiszen Vietnam nem a filmekből ismert háború országa, hanem az ezernyi csoda országa.
A híres, különleges vietnámi ételek várnak a vendégekre, mint PHO HA NOI, NEM, illetve BÚN BO HUE... ezzel a vietnami ide látogatók úgy érezhetik, mintha otthon lennének, a külföldi barátok viszont ízlelhetik, hogy milyen különleges a vietnami gasztronómia. Így született a Tea ház, az Édenkert meg egy csepp Vietnam kíván lenni a gyönyörű Magyarország szívében. Remélem, hogy teljesülni fog az óhaj, amit NGUYEN QUOC ZDUNG a vietnámi nagykövet úr kíván a teaház megnyitó napján "Mindenki vegyen rész a vietnámi kultúrház tökéletesítésében, hogy ezáltal jobban megszilárduljon a vietnám-magyar barátság".

web: www.vietnam-etterem.hu (30/950-4495)
Telephelyek
1161 Budapest Rákóczi út 162. (étterem)

1158 Budapest Késmárk utca 8. (édesség nagykereskedés)
Minősítés
Márkák
Mozart-Kugeln, Mon Cherry, Lafesta, Lay's Chips, 3Bit, 7 days, Alte Excellenz, Amorki, Bebeto, Big Gum, Boci, Bonelli, Bounty, Cerbona, Cherry, Croco, Dream, Duetki, Elizabetki, Ferrero, Giotto, Gumi cukor, Győri édes, Hanuta, Heller, Hubba Bubba, Jambo, KitKat, Kinder, Knabber-Nuss, Krakersy Mix, Lindt Fioretto, Lusette, M&Ms, Merci, Mix Milk, Nesquik, New York, Orbit, Piernik Dekorowany, Pop rocks, Princess, Raffaello, Schokoban, Solidar-Lan-Gusta, Sweet Point, Szaloncukor, Toblerone, Toffifee, Tutti-Frutti, Vegyes Édes Teasütemény, Vobro, Winterfresh, Wittekind, Nescafé, Kubu, Nestea Ice Tea, Pezsgő BB, Tymbark


Az internet-telefonkonyv.hu –t kizárólag az Online Kereső Cégcsoport Kft. üzemelteti. Számlaszámunk: Otp Bank 11714006-20446978

Az Internet-Telefonkönyv.hu semmilyen kapcsolatban nem áll a Magyar Telefonkönyvkiadó Társaság által működtetett Aranyoldalak, Online telefonkönyv, Telefonkönyv, Üzleti telefonkönyv elnevezésű weboldalakkal és azok szolgáltatásaival sem.