Cég adatainak megtekintése

Belépés a B2B rendszerbe

Email Jelszó
Beküldendő ajánlatok szerkesztése. Csak regisztrált partnereink részére

 Verotex 97 Kft. (Szécsény)

Cím: Nógrád megye
3170 Szécsény, Rákóczi út 124.
Telefon(ok): 06-32/372-056, 06-30/967-8745
Fax: 06-32/371-464
Web: www.neet.hu/verotex
E-mail: verotex@freemail.hu
Tevékenységek
használt ruha értékesítés, használt ruha nagykereskedés, angol-holland használt ruha, bálás ruha, kedvező áron bálák, használtruha
Cégbemutató
Nagyon jó minőségű bálás használtruha (angol-holland) közvetlenül a beszállítótól! Nagyon kedvező árak!
1990-ben kezdtük meg a használtruhák értékesítését. Az évtizedek alatt szerzett tapasztalataink alapján bátran kijelenthetjük hogy a használtruhának mindig is lesz jövője.Vásárlóink száma folyamatosan növekszik, mert mi tudjuk mire van szükségük az embereknek. Kizárólag minőségi használtruhával foglalkozunk. Dolgozóink gondosan odafigyelve válogatják a ruhákat a mai divatnak megfelelően.
Cégünk Magyarország egész területén terít és szállít így a házhoz szállítás könnyedén megoldható.
Az árut saját kamionnal importáljuk így Anglia legjobb minőségű használtruháival dolgozunk! Kizárólag Anglia legszínvonalasabb városaiból gyűjtjük be az árut. London,Manchester, Liverpool területéről háztól-házig és iskolai gyűjtésű termékeket forgalmazunk. Első osztályú és krém minőségű terméket árulunk.
Telephelyek
3170 Szécsény, Rákóczi út 124.
Minősítés
Márkák
GAP, H&M, NEXT


Az internet-telefonkonyv.hu –t kizárólag az Online Kereső Cégcsoport Kft. üzemelteti. Számlaszámunk: Otp Bank 11714006-20446978

Az Internet-Telefonkönyv.hu semmilyen kapcsolatban nem áll a Magyar Telefonkönyvkiadó Társaság által működtetett Aranyoldalak, Online telefonkönyv, Telefonkönyv, Üzleti telefonkönyv elnevezésű weboldalakkal és azok szolgáltatásaival sem.