Cég adatainak megtekintése

Belépés a B2B rendszerbe

Email Jelszó
Beküldendő ajánlatok szerkesztése. Csak regisztrált partnereink részére

 Kisfecske Vendégház - Kisfecske Kft. (Debrecen-Haláp)

Cím: Hajdú-Bihar megye
4078 Debrecen-Haláp, Tanya 114.
Telefon(ok): 30/953-6411
Fax: 52/786-262
Web: www.kisfecske.hu
E-mail: halap@t-email.hu
Tevékenységek
szállás, szálláshely, vendégház, rendezvény, esküvő, idegenforgalom, turizmus
Cégbemutató
Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a Kisfecske Vendégházat és szolgáltatásait. A rendezvényház Debrecen városától 12 km-re keletre, Vámospércs irányában található. Vállaljuk esküvők, üzleti találkozók, legény-, és leánybúcsúk, családi és céges rendezvények szervezését, lebonyolítását akár húsz főtől. Szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül: uszoda, szauna, borospince, éttermi szolgáltatások, transzfer. Éttermi szolgáltatásainkat a Barabás Club Party Service szolgáltatja, mely térségünk egyik legjobb és legnagyobb catering cége. Hírnevét kiváló ízeivel és szakszerű szolgáltatásaival alapozta meg. Ezen hírnév és személyes tapasztalatunk vezetett arra, hogy vendégházunk kizárólagos szerződést kötött a céggel. Tegye teljessé és felejthetetlenné élete legszebb napját, rendezze esküvőjét nálunk, méltó környezetben, kifogástalan ellátással és megfizethető áron. Szervezünk továbbá üzleti találkozókat, zártkörű rendezvényeket az év minden szakában. Ünnepelje névnapját, születésnapját akár egész napos rendezvénnyel különleges, meghitt, nyugodt környezetben a várostól alig 15 percre a Kisfecske vendégházban!
Telephelyek
4078 Debrecen-Haláp, Tanya 114.
Minősítés
Márkák


Az internet-telefonkonyv.hu –t kizárólag az Online Kereső Cégcsoport Kft. üzemelteti. Számlaszámunk: Otp Bank 11714006-20446978

Az Internet-Telefonkönyv.hu semmilyen kapcsolatban nem áll a Magyar Telefonkönyvkiadó Társaság által működtetett Aranyoldalak, Online telefonkönyv, Telefonkönyv, Üzleti telefonkönyv elnevezésű weboldalakkal és azok szolgáltatásaival sem.