Cég adatainak megtekintése

Belépés a B2B rendszerbe

Email Jelszó
Beküldendő ajánlatok szerkesztése. Csak regisztrált partnereink részére

 Szent Imre Katolikus Általános Iskola (Ráckeve)

Cím: Pest megye
2300 Ráckeve, Szent István tér 20.
Telefon(ok): 24/422-803
Fax: 24/422-803
Web: szentimre.dyn.hu
E-mail: szentimre.dyn@freemail.hu
Tevékenységek
iskola, általános iskola, oktatás, Ráckeve, katolikus
Cégbemutató
Minden szülő szeretné, hogy gyermeke boldog, kiegyensúlyozott felnőtté váljon. Ez akkor valósulhat meg, ha hittel, reménnyel, szeretettel, fordul a világ dolgai felé, és az őt körülvevő felnőttek, gyerekek is hitet, reményt, szeretetet sugároznak. Váljék belső igénnyé a szentre, a szépre, a jóra és az igazra való törekvés, amihez nélkülözhetetlen a Szentírás ismerete. Istentől különböző talentumokat kaptunk. A különböző képességű, adottságú gyermekek ismerjék fel saját értékeiket, lehetőségeiket, s ennek tudatában fejlesszék, alakítsák önmagukat Isten segítségével s nevelőik támogatásával. Minden gyermek azáltal, hogy iskolánk életének részesévé válik, egy nagyobb közösséghez, a helyi egyházközösséghez is szoros szálakkal fűződik. Az élő kapcsolat formálását az egyházi elöljáróinkkal való mindennapi, szoros, kölcsönös együttműködés, találkozás alapozza meg. A más felekezethez tartozó gyermekek – reformátusok, szerb ortodoxok – saját kialakult vallási szokásaik, hagyományaik megőrzése mellett az iskolai hitélet egységébe is bekapcsolódnak. Az eredeti iskolaépület 6 tantermes volt, 1998 óta folyamatos a bővítés. Jelenleg 18 tanterem, nyelvi labor, egy tornaszoba, 2 számítógépterem, könyvtár, valamint korszerű vizesblokk és étkező biztosítja egész nap a nyugodt körülményeket az oktató-nevelő munkához. Ráckeve Duna-parti város. A víz lehet ellenség és barát. Szeretnénk, hogy valamennyi gyermek szeresse a vizet, a víz nyújtotta sportlehetőségeket, ezért a nevelési-oktatási programunk része az úszásoktatás, mely ősszel és tavasszal a helyi uszodával együttműködve valósul meg. A kis méretű udvaron valamennyi gyermek mozgásigényét és szabadidős tevékenységét kielégítik a fából készült játékok, padok, asztalok. Az udvar szűkösségét a Duna-part közelsége oldja, ahol a gyermekek a természettel közeli, élő kapcsolatot kialakítva tölthetik el a tanórán kívüli időt. Helyi tantervünk kialakítása során arra törekedtünk, hogy a gyermekek érdekeit vegyük figyelembe. Az átmeneti vagy tartós problémákkal küzdőknek pszichológus és fejlesztő pedagógus nyújt segítséget a nevelők gondos, odaadó munkája mellett.
Telephelyek
Minősítés
Márkák


Az internet-telefonkonyv.hu –t kizárólag az Online Kereső Cégcsoport Kft. üzemelteti. Számlaszámunk: Otp Bank 11714006-20446978

Az Internet-Telefonkönyv.hu semmilyen kapcsolatban nem áll a Magyar Telefonkönyvkiadó Társaság által működtetett Aranyoldalak, Online telefonkönyv, Telefonkönyv, Üzleti telefonkönyv elnevezésű weboldalakkal és azok szolgáltatásaival sem.